Jurvan Tyylikaluste Oy:n verkkokaupan toimitusehdot

Tällä sivulla ovat ehdot, joilla toimitamme sinulle Tuotteita, jotka ovat esillä Verkkokaupassamme verkko-osoitteessa www.jurvantyyli.fi.

Jurvan Tyyli on Jurvan Tyylikaluste Oy:n rekisteröity tuotemerkki. Pyydämme, että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat tuotteita www.jurvantyyli.fi verkkokaupasta. Tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä ehdot. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, et voi saattaa loppuun tilaustasi.

1. Tietoja meistä

www.jurvantyyli.fi on internetsivusto jota hallinnoi Jurvan Tyylikaluste Oy (me). Y-tunnuksemme on 0178343-0 ja postiosoitteemme Salontie 18, 66300 Jurva. Puhelinnumeromme on 063631056

2. Palvelun saatavuus

Kauppamme on tarkoitettu Suomessa asuville asiakkaille. Toimitamme Tuotteita myös osaan Eurooppaa, jolloin toimitusehdoista sovitaan kuluttajan kanssa tapauskohtaisesti. Kuluttaja on tällöin ennakolta yhteydessä sähköpostillla meihin.

3. Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla Tuotteita kaupasta vahvistat, että olet täyttänyt 18 vuotta tai sinulla on vanhempiesi lupa.

4. Maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Klarna -palvelua, joka sisältää seuraavat maksutavat: korttimaksut, verkkopankkimaksu, Klarna suoramaksu, Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi (6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksususuunnitelma ja joustavat maksut.)

5. Toimitustavat

Käytämme Tuotteiden toimituksessa Postin palveluita. Voit valita toimitustavaksi Postipaketti tai Kotipaketti -palvelun.

Postipaketin vastaanottaminen

Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on käytössäsi.

Voit noutaa paketin postista esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Palvelupisteessä paketin säilytysaika on 7 vrk.

Kotipaketin vastaanottaminen

Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen. Posti ottaa yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

6. Sopimuksen syntyminen

 1. Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi jurvantyyli.fi Verkkokaupassamme, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme maksutavalla, jotka ovat kaupassamme käytössä.
 2. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos Tuotteen hinta kaupassamme oli ilmeisen virheellinen tai tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.
 3. Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

7. Kuluttajan palautusoikeus

 1. Mikäli ostat kuluttajana on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi Tuotteen. Tuotteen Tilaaja maksaa palautuskuljetuksen, joka on noin 40 – 120 euroa pakettien koosta ja määrästä riippuen. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä tuotereklamaatiolomake osoitteeseen info@jurvantyylikaluste.fi . Käsittelemme tuotereklamaation, jonka jälkeen olemme yhteydessä Tilaajaan ja sovitaan mahdollisesta palautuksesta. Tuotereklamaatiolomakkeen saat avattua tästä.
 2. Mikäli haluat varmistaa,että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta Tuotteen hinnasta, josta palautuksen rahti on vähennetty on Tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla). Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme osan myyntihinnasta vahingonkorvauksena. Palautusoikeus ei koske Tuotteita, jotka on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu. Esimerkiksi puurungon erikoisväri tai istuimen erikoiskangas.

8. Tuotteiden toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on kolme viikkoa tilauspäivästä lukien.
Mikäli toimituksessa on viivästystä pyrimme ilmoittamaan arvioidun
lähettämispäivän.

9. Tuotteiden hinta

 1. Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on verkkokaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe, joka on myös asiakkaalle ilmeinen.
 2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun Suomen lainsäädännössä on ilmoitettu.
 • Tuotteen hinta sisältää lähetyskulut.
 • Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä.

10. Vastuumme

 1. Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.
 2. Mikäli jokin Tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu Tuotteen hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.
 3. Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.
 4. Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

11. Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassa olleita ehtoja.

12. Riitaisuudet

 1. Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa.
 2. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

13. Verkkokaupan Immateriaalioikeudet

Jurvan Tyylin verkkokaupan sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat, videot, tuotetiedot, tavaramerkit ovat Jurvan Tyylikaluste Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Verkkokaupan materiaalisisällön luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Jurvan Tyyli on rekisteröity tavaramerkki.